Lifestyle en Voeding
…spelen een cruciale en centrale rol in uw gezondheid. Naast de acupunctuur en homeopathie zal ook hier aandacht aan besteed worden bij Acu-Balance. Ter ondersteuning van een (chronische) ziekte,n overgevoeligheden, gewichtsbeheersing, afslanken of algemeen welzijn wordt er gekeken wat in uw geval aan leefstijl- en voedingspatroon aan veranderingen nuttig kunnen zijn.
Hierbij is Rob Coumans gespecialiseerd in m.n. ketogene voeding / leefstijl (keto), een zeer koolhydraatarme manier van voeding. Daarnaast, en wellicht tegendraads aan de huidige ‘vegan’-trend en propaganda om meer plantaardige eiwitten en vetten te eten, zijn wij mede uit eigen ervaring juist voorstander van een voornamelijk “animal-based” tot zelfs volledig carnivore lifestyle!  Hierbij  wordt naast het elimineren van koolhydraten en zgn. “processed foods” zoals bij keto of paleo, er in deze lifestyle ook juist zoveel mogelijk plantaardige elementen verwijderd uit de voeding! Elementen die door gifstoffen en planttoxines mogelijk te belastend voor het lichaam zijn, ontstekingen in stand houden of intoleranties teweegbrengen.
Bij gewichtsproblemen, diverse ontstekingen en auto-immuunziekten, alsmede als ondersteuning bij de behandeling van kanker kan deze aanpak zeer zinvol zijn. Dit kan tijdelijk om het lichaam rust te geven, als detox en te herstellen bij ziekte of ook gewoon als lange termijn gezonde lifestyle! 
Voor meer informatie neem gerust contact op.
Praktijk Acu-Balance
Horst – Roermond – Panningen
acu-balance@hotmail.com
077-3744305