natuurgeneeskunde-venlo-paranormaal-therapeut-hans-coumans

Directe link naar de officiële website voor meer informatie: https://praktijkhanscoumans.nl

 

 

Natuurgeneeskunde of paranormale therapie, is een universele, oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen. Mensen weer in balans brengen. Hierdoor begint het herstel.

Door de gespreksvoeringen en behandelingen wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderd. Belangrijk is het om erachter te komen waarom men bepaalde storingen of blokkades heeft in het energiesysteem. Dit wordt bekeken vanuit een holistische visie, dat wil zeggen, kijken naar lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt en niet alleen het lichamelijke.

De therapie kan ook aanvullend naast andere therapieën worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze en kan bij diverse “klachten” helpen zoals lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Verlichting van pijn, soepeler kunnen bewegen, ondersteuning in een zware periode en het verbeteren van levenskwaliteit.

Vaak merkt men snel verbetering afhankelijk of het een klacht is die kortstondig is ontstaan of chronisch is. Het aantal behandelingen kan dus verschillen per “klacht”.

In Duitsland noemt men ons vaak Heilpraktikerheiler.

Veel voorkomende “klachten” :

Nekklachten, schouderklachten, stress, hoofdpijn, aangezichtspijn, huidklachten, blessures, vermoeidheid, buikklachten, rugklachten, allergie, weinig zelfvertrouwen, concentratie problemen, dyslexie, spanningen, emotionele blokkades, verstoring innerlijke Balans.

Iemand die Luistert naar uw verhaal, uw gevoel, waar u mee zit!

 

Personal coaching afgestemd op wat de persoon / client wil.

  • Krav Maga, Pangamot, Realistische Zelfverdediging (Keysi, Defence Lab, BJJ) Wil jij echt realistisch trainen??
  • Weerbaarheidstrainingen, zelfvertrouwen
  • Personal Training Fitness / conditie, afvallen, algehele conditie / gezondheid

VOEDING!

Indien u vragen heeft over coaching kunt u altijd contact met mij opnemen per mail of telefonisch.

Iemand zei ooit tegen mij: als je gezond bent, je goed voelt, stevig in je schoenen staat, genieten kunt van je leven, dat is pas Rijkdom.

Geboortedatum: 31-05-1977

Geboorteplaats: Horst

In augustus 2011 afgestudeerd aan de ANZN te Eindhoven, na een 4 jarige HBO opleiding als natuurgeneeskundig / paranormaal therapeut. In 2015 als extra het belangrijke CPION traject medische basiskennis en psychosociale kennis nogmaals behaald. Hierdoor worden behandelingen de komende jaren ook vergoed door de zorgverzekeraars.

Voorheen heb ik gewerkt als fitnessinstructeur in diverse fitnesscentra en het Viecuri ziekenhuis op de afdeling revalidatie. Verder heb ik altijd tennisles gegeven, ben ik gecertificeerd KRAV MAGA instructeur, Docent Gevaarsbeheersing en Docent RTBG.

In 2005 ben ik door het destijds ziek zijn van mijn vader (tevens paranormaal genezer), bij de opleiding van het ANZN terechtgekomen, waarna ik ben begonnen aan de eerder genoemde opleiding. Hier heb ik geleerd mijn “gave” verder te ontwikkelen en mijn kennis in anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie, voedingsleer, therapeutische gespreksvoering en/of vorming evenals ethiek en de reguliere medicijnenkennis uit te diepen en te verbreden.

Verder heb ik veel kennis opgedaan in het holistische, psychometreren, magnetiseren, intuïtieve ontwikkeling, spiritualiteit, interactie tussen lichaam en geest, zware pathologie, spiritisme en stervensbegeleiding.

Sinds oktober 2011 heb ik mijn praktijk geopend in Arcen, Limburg. Ook goed bereikbaar voor de regio Venlo en Venray.

Nieuws over mijn eigen ontwikkeling en interessante links enz. staat op facebook: https://www.facebook.com/praktijkhanscoumans.nl/

E-mail: jccoumans@gmail.com

Telefoon: 077-4733145  06-44986926

D. 0031 644 986 926

Natuurgeneeskundig Therapeut, Magnetiseur

Personal Coaching

Krav Maga Instructeur, Realistische Zelfverdediging / Weerbaarheid

Docent Gevaarsbeheersing, Weerbaarheid 

Docent RTBG (BOA, Politie)

Pangamot Instructeur

Pocket Stick Instructeur

Personal Trainer / Fitness Instructeur

Voedings – en Bewegingsadvies

Knife Instructor SCS

Contactgegevens

U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Hans Coumans
Roobeekweg 2
5944 EZ  Arcen
T +31 (0) 77 473 31 45
T +31 (0) 6 449 869 26
jccoumans@gmail.com

klik hier voor kaart en route op GOOGLE MAPS

 

Praktijk Hans Coumans is gevestigd in Arcen, Limburg.

Ook goed bereikbaar voor de regio Venlo en Venray, Horst, Velden, Well, Wellerlooi, Nieuw-Bergen, Blerick, Tegelen.

Auch für Deutsche Kunden ist die Praxis Heilpraktiker Hans Coumans gut erreichbar für Kreis Kleve, Goch, Weeze, Kevelaer, Straelen, Geldern, Viersen, Kaldenkirchen, Viersen.